Selecteer een pagina

Vacature Tandarts

Parttime – Utrecht

Tandartsengroep A-dam Aalsmeerweg-306

Leuke praktijk zoekt tandarts voor waarneming op woensdag!

Ben je op zoek naar een tandartspraktijk in Utrecht waar nog een echt dorpsgevoel heerst, de patiënt en het team centraal staat, een leuk en hecht team werkt en ben je beschikbaar op woensdag stop dan met zoeken en solliciteer!

Tandartspraktijk Utrecht Oost is op zoek naar een tandarts die BIG-geregistreerd is, de Nederlandse taal goed machtig is en communicatief vaardig is.

Tandartspraktijk Utrecht Oost is een, nu nog, 2 kamerpraktijk met 5 behandelaars, 5 leuke assistentes en een mondhygiëniste. Tegen het einde van 2020 wordt de praktijk uitgebreid met een derde kamer

Naast goede mondzorg streven wij ernaar om de patiënt persoonlijke aandacht en service te bieden en staat de autonomie van de tandarts bij ons hoog in het vaandel.

Daarnaast werken wij met een Life-long Learning Programma waarbij je als tandarts mogelijkheden krijgt om je te blijven ontwikkelen. Kortom werk je graag in een klein team, ben je BIG geregistreerd en vindt je persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijk dan nodigen wij jou uit om te solliciteren. 

Wat wij bieden 

  • Salaris conform het KNMT, afhankelijk van ervaring.
  • Life-Long Learning Programma voor doorlopende ontwikkeling van ons team
  • Een enthousiast team

Soort dienstverband: Parttime: waarneming op woensdag (8 uur) 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

© 2020 Mondzorggilde Nederland. All rights reserved. Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring